За South Mall

South Mall е първият и единствен търговски център в района на Студентски град, отворил врати за посетители през октомври 2009г.

Разположен в югоизточната част на столицата, в най младежкия район на София – кв. Студентски град, с изглед към Витоша, в непосредствена близост до Зимния дворец и до една основните входно-изходни магистрали – бул. „Симеоновско шосе“ с 40 външни и две нива подземни парко места.

South Mall е модерна сграда, която се състои от два етажа офиси и магазини, с обща застроена площ от 3000 кв.м. Макар и малък  търговският център впечатлява, както със своя семпъл, изчистен и уютен дизайн, така и със своя микс от стоки и услуги.  В него са обособени 30 помещения с предназначение за офиси и магазини, които предлагат на клиентите богато разнообразие от стоки и услуги като мобилни оператори, студио за красота и масажи, фризьорски салон, туристическа агенция, агенции за недвижими имоти, офис за съвместна работа от типа coworking space, агенции специализирани в организирането на студентски и младежки програми в чужбина, учебен център за IT обучения, студио за интериорен дизайн, фитнес зала, един от най-големите търговци за онлайн търговия на пазара и други.

Едни от ключовите наематели са A1, Ozone.bg, Dombauconcept, MPM Hotels, Go2Holiday, фризьорски салон Studio 27, GM FITNESS, American Dream, Magnifico Studio, American Dream, AIM Travel,  и др.


South Mall

Работно време: 07:00 до 22:00 ч.

Без почивен ден!